Home arrow Ramblings arrow PalmX Ramblings arrow Racun-meracun: PalmOS vs Nokia 9210
Newsflash
Main Menu
Home
About Us
PalmX News
Beam, Talk, Makan (BTM)
Old Forum
Web Links
Contact Us
PalmX....
Articles
Reviews
Ramblings
How-To
Polls
PalmX new website...
  
Join PalmX @YG
Subscribe to palmx
Powered by groups.yahoo.com
Syndicate
Racun-meracun: PalmOS vs Nokia 9210 PDF Print E-mail
Written by Admin PalmX.Org   
Jul 22, 2002 at 05:06 PM

Sebenarnya En. Mohd Nor kita ni dah kena racun....
Dia datang dari Ipoh ke KL bawa duit nak beli 9210
Bila kami berjumpa, saya keluarkan c505, kemudian beam dengan Hj. rosli punya m505.
Hmmm... dia dah tergoda sikit. Lepas tu Dr. Raja Malik keluarkan 9210 dia, kami compare apa 9210 ada, apa palm ada. Beginilah lebih kurang dialog 9210 dengan Palm semasa mesyuarat agung perjasa hari tu.

9210: Word, excell, Powerpoint ada?
Palm: Ada, standard je pakai WordToGo
9210: Mel boleh buka attachment?
Palm: Bukan standard. Kena cari 3rd. parti SW kot. I tak gerenti.
9210: Boleh hantar SMS?
Palm: Boleh, biasa je tu. Tapi kena ada h/phone 9210: :-(
Palm: Engkau ni besar sangat, tak muat poket...
9210: Setuju
Palm: 9210 boleh baca Quran ke Yassin ke?.
9210: Yang tu tak ada lah.
Palm: Engkau boleh tulis tangan tak?
9210: Mana boleh, tapi engkau mana ada keyboard?
Palm: Heh kawan... aku keyboard keras dan virtual pun ada, tulis tanganpun boleh
9210: Fax macamana?
Palm: Hantar boleh, tapi tak boleh terima
9210: Oklah apa lagi yang engkau ada?
Palm: waktu & waktu sembahyang seluruh dunia, kalkulator, palmasutra, ebuku, project management, PIM, bla..bla..bla..
9210: OKlah kalau time nak upgrade nanti, engkau datang sekali lagi, aku nak tengok...
Palm: OK..OK.. BTM akan datang I ajak Dr.

Dari situ Mohd Nor dah terlentok dah sebab termakan, terminum dan terhidu racun........
Engkau pergi Megamall hari tu, tengok je ke Nor?...


From,

MBA
Last Updated ( Oct 30, 2005 at 10:25 AM )